aeg stofzuiger

AEG stofzuiger

Een AEG Stofzuiger, je hebt ze vast wel eens gezien. De Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft (of kortweg AEG, Ned: "algemeen elektriciteitsbedrijf") is een Duitse fabrikant van elektrische en elektronische componenten en apparaten, waaronder witgoed en keukenapparatuur.

aeg elektro

Het bedrijf werd in 1883 opgericht door de joodse zakenman Emil Rathenau, die verschillende patenten van Thomas Edison had gekocht. Oorspronkelijk als D.E.G. die stond voor Deutsche Edison-Gesellschaft für angewandte Elektrizität. In 1887 werd het merk AEG geboren, toen het werd veranderd in Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft.

Meer over AEG in Nederland


De beste AEG stofzuigers in 2019

​Hieronder vind je een handige tabel waar je de beste stofzuigers kunt vergelijken van AEG. 

Specificaties

     AEG VX6-2-IW-5

AEG VX6-2-CR-A

        AEG LX7-2-DB

Inhoud

3,5l

3,5l

1,4l

Snoerlengte

6m

6m

6m

Filter

HEPA-12

HEPA-13

HEPA-12

Gewicht

4,3kg

4,3kg

5kg

Lawaai

76dB

76dB

73dB

AEG VX6-2-IW-5

Deze stofzuiger wordt geleverd met het AEG Power Pro Systeem voor perfecte reinigingsprestaties. Het "Power Pro System" combineert een efficiënte motor met het "DustPro" mondstuk, zodat ​je overal perfect kunt reinigen, zowel op tapijt als op harde vloeren. Meubels en kleine accessoires geven onze huizen een huiselijk gevoel, maar maken het reinigen een stuk moeilijker. Daarom is deze stofzuiger uitgerust met de 360⁰ Motion Technology. 

aeg wit

De zwenkwielen zijn ideaal voor het eenvoudig stofzuigen rond voorwerpen en het bereiken van moeilijkere plekken.
De AEG VX6-2-IW-5 is een stofzuiger met zakken, ideaal voor een huis met zowel harde als zachte vloeren. De stofzuiger is eenvoudig in gebruik en heeft een zeer sterke zuigkracht. Het gewicht van 4,3 kg is zeer licht voor een stofzuiger. Hierdoor beweegt de stofzuiger soepel en kun je 'm gemakkelijk optillen. De AEG VX6-2-IW-5 heeft een kabellengte van 6 meter. Dat is niet extreem lang, maar prima voor een gemiddelde ruimte of een kleinere vloer. Vind je snoeren vervelend? Ga dan voor een
snoerloze stofzuiger, deze werken op een batterij. Ze zijn vaak wel wat duurder maar wel enorm praktisch! 


  • Erg sterke zuigkracht op harde vloeren
  • Twee parkeerstanden om stofzuiger horizontaal en verticaal weg te zetten
  • Geleverd met 5 extra zakken

AEG VX6-2-CR-A

Als u tapijt in huis heeft of een harige viervoeter, dan is de AEG VX6-2-CR-A een goede stofzuiger. Deze stofzuiger heeft een turbo borstel, waarbij de stijve borstelharen vuil en dierenharen in de zak verdwijnen. Door de extra stijve haren van deze borstel heeft vuil geen kans zich te verbergen in het tapijt. Stella de hond kan met een gerust hart een dutje doen op het tapijt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over alle haren. 

aeg vx6-2

Met deze stofzuiger krijg​ je naast een meubelborstel ook een extra brede spleetzuigmond. Hierdoor wordt de vensterbank bijvoorbeeld stofvrij. Met de meubelborstel kunt u de koekkruimels direct van de bank zuigen.

De AEG VX6-2-CR-A is een stofzuiger met zak die ideaal is voor een huis met zowel harde als zachte vloeren. De stofzuiger heeft een zeer sterke zuigkracht op harde vloeren en presteert ook goed op zachte vloeren. Heb je een stofallergie? Deze stofzuiger heeft een HEPA 13 filter dat 99,95% van de stofdeeltjes filtert en is daarom zeer geschikt voor mensen met een stofallergie. Het gewicht van 4,26 kg is zeer licht voor een stofzuiger. Hij beweegt soepel en is gemakkelijk op te tillen. De AEG VX6-2-CR-A heeft een vrij korte snoer van 6 meter, waardoor hij bijzonder geschikt is voor kleinere ruimtes.


  • Moeiteloos dierenharen verwijderen met turboborstel
  • Extra brede kierenzuigmond voor bijvoorbeeld de vensterbank
  • Hygiënisch 180° Access-deksel om de zak snel en gemakkelijk te vervangen

AEG LX7-2-DB

De AEG LX7-2-DB is een stofzuiger zonder stofzak die ideaal is voor een huis met voornamelijk harde vloeren. De stofzuiger heeft een zeer sterke zuigkracht op harde vloeren. Het gewicht van 5 kg is zeer licht voor een stofzuiger. Hierdoor beweegt de stofzuiger soepel en kunt u hem gemakkelijk optillen. De AEG LX7-2-DB heeft een vrij kort snoer van 6 m, waardoor hij bijzonder geschikt is voor kleinere ruimtes.

stofzuiger AEG LX7-2-DB

Met de AEG LX7-2-DB stofzuiger kun je op vloeren als laagpolig tapijt stofzuigen met 1 borstel. Je ontvangt een combiborstel, die je eenvoudig kunt omschakelen als je van de harde tegelvloer naar het tapijt rijdt. Het stof en vuil komt terecht in de 1,4 liter vuilnisbak. Als de vuilnisbak vol is, kun je deze eenvoudig boven de vuilnisbak legen. De stofzuiger is dan klaar voor de volgende reiniging en dat bespaart je de aanschaf van stofzuigerzakken. Het HEPA 12 filter houdt 99,5% van alle stofdeeltjes en allergenen tegen, zodat ze niet met de afvoerlucht terug in de kamer komen. Heb je niet voor niets gestofzuigd.

  • Extra groot stofreservoir van 1,4 liter
  • Erg sterke zuigkracht op harde vloeren
  • Geen stofzuigerzakken

Reviews

"


AEG VX6-2-IW-5


Erg blij met deze stofzuiger. Hij is op halve sterkte al super krachtig en veel stiller dan ik gewend ben, haalt zelfs verbouwingsstof uit de gleuven van het pakket. Je kan hem zowel (...)


Verder lezen


SNuijten

Den Bosch

"


AEG VX6-2-CR-A


Had een vorige versie van deze stofzuiger en die heeft 8 jaar prima gewerkt. Dus denk koop een opvolger van dit apparaat en wederom een zeer plezante en (...)Verder lezen


Rutger van Gemert

"


AEG LX7-2-DB


Ik was het stofzuigen met zak helemaal beu. Niet alleen om iedere keer nieuwe zakken te kopen, maar ook om telkens zuigkracht te verliezen als die zak er (...)Verder lezen


mcsa88

/Breda

Het is leuk als je een reactie achterlaat: