stofzuiger modern oranje

Beste robotstofzuiger in 2019 kopen

     Stofzuigeramigo's favoriete robotstofzuigers van 2019!

Robots... waar gaat de mensheid naartoe?

Een beetje scary, maar het kan je leven wel gemakkelijker maken.

Het is vrij zeker dat je in de toekomst zal terugkijken op het hedendaagse stofzuigen en denkt:

                                               "Zo hey, dat is ouderwets!"

Laten we dan vooral niet zo lang wachten, en een blik werpen op deze handige apparaten.

robotstofzuiger Roombla

IROBOT Roomba 980

Op het moment is de Roomba het goedkoopst bij CoolBlue. Klik op onderstaande knop om een kijkje te nemen.

Jesper Nielsen

Ik ben heel erg druk met mijn werk en heb geen tijd om schoon te maken. Met de Roomba 980 ben ik verlost van al mijn zorgen. Een waar genot, dit apparaat.

Hoe duur het apparaat ook is, het valt niet te ontkennen dat de Roomba 980 van iRobot een glorieus geavanceerde, automatische stofzuiger is. De nieuwste Roomba blijft indruk maken met zijn omgevingskartering en zelfnavigatie - het is altijd een genot om te zien hoe de Roomba zichzelf automatisch terugleidt naar het laadstation. Hoewel de app een beetje aan de trage kant is, en hij een beetje moeite heeft met het omrollen van kabels, straalt elk onderdeel van de Roomba 980-ervaring kwaliteit uit. Als stofzuigers op een dag wel eens gevoelig worden, is de kans groot dat ze net zo willen zijn als deze.

Meer info

                                     Voordelen

                                        Nadelen

Gemakkelijk te gebruiken app

Erg prijzig

Slimme kaart

Levensduur van de batterij is niet briljant

Reinigt zijn eigen vuilnisbak

Reinigen van de vuilnisbak is lawaaierig

robotstofzuiger neato

Neato Botvac D7

De Neato Botvac is even duur bij bol.com en CoolBlue. CoolBlue heeft de meeste reviews, dus je wordt hier naartoe gelinkt.

vrouw lach foto

Sylvia Hoensbroek

Dit is mijn nieuwe lievelingsdier! Ze noemen het een boot, maar voor mij is het een geweldig huisdier dat mij helpt om heel mijn vloer schoon te maken. Ik ben er super blij mee.

De Neato is onze favoriete D-vormige robot en als je je beseft dat zijn vorm voor beter gereinigde hoeken kan zorgen, dan is het misschien wel het model voor jou. Het indrukwekkende My Floor Plan-modus betekent dat er geen lastige plekken meer worden afgeschermd met magneetstrips en dergelijke. De reinigingsprestaties zijn geweldig, de app is eenvoudig te gebruiken en de levensduur van de batterij is ook uitstekend. Gooi zowel Alexa als Google Assistant voice control in de mix en je kijkt naar een vrij compleet pakket.

Meer info

                                     Voordelen

                                        Nadelen

Grote digitale assistent integratie

Vrij prijzig

Veelvoud aan reinigingsstanden

Turbo modus is vrij luid

Plattegrond en no-go lijnen

Handmatige modus is een beetje onhandig

robotstofzuiger eucovacs

Ecovacs Deebot OZMO930

Dit Deebot is het goedkoopste bij CoolBlue. Neem een kijkje, dit product bevelen wij persoonlijk aan.

jongen bril kijkt naar rechts

Kay

Mijn verwachtingen lagen erg laag voordat ik mijn eerste robot stofzuiger had gekocht. Ik had verwacht dat hij overal tegen aan zou botsen. Het is een indrukwekkend snufje techniek, zeg!

Met de Ozmo 930 heb je de keuze uit verschillende standen en hij wordt geleverd met een afstandsbediening waar hij goed op reageert. Je kunt uw smartphone gebruiken om de Ozmo 930 te bedienen, maar het vacuüm lijkt de voorkeur te geven aan de gekoppelde afstandsbediening.

De app is goed ontworpen. Wanneer je de app voor het eerst opent, zie je een lijst met stofzuigers die je hebt - hoewel er voor de meeste stofzuigers slechts één stofzuiger op die lijst staat. Tik erop en je kunt de stofzuiger handmatig bedienen met behulp van de richtingsknoppen of in een modus zetten. Er zijn een paar standen om te gebruiken. Hier is een korte samenvatting.Meer info

                                     Voordelen

Nadelen

App werkt goed

Niet erg grondig

Gemakkelijk te gebruiken

Niet compatibel met veel smart home services

Werkt geweldig met Alexa


                                        Nadelen

robotstofzuiger eufy

Deze betaalbare robotstofzuiger is te koop bij CoolBlue. Neem zeker een kijkje!

man bril kaal lach

Pieter

Dit apparaat gekocht voor de verjaardag van mijn vrouw. Dat was afgelopen donderdag. Ze vind het fantastisch. Ik hoop dat hij goed blijft werken.

De Eufy RoboVac 11 is niet de meest technische of high-end robotstofzuiger, maar hij is niet bang om naar beneden te gaan en vuil te worden om de schoonmaakklus te klaren. 

Het beste aan de RoboVac 11 is dat hij goedkoper is dan de meeste robotstofzuigers op de markt, zodat je het gemak van een stofzuiger die zijn werk doet tegen een fractie van de kosten van andere machines.

Helaas betekent die lage prijs dat je dingen mist zoals een companion app, dus je moet in plaats daarvan een afstandsbediening gebruiken, en over het algemeen is de RoboVac 11 misschien iets te handmatig. De recentere RoboVac 30C vult deze gaten op met een app en slimme assistent capaciteit, maar er is nog steeds iets te zeggen voor het koopje stofzuigen dat hier wordt aangeboden.

Meer info

                                     Voordelen

Nadelen

Lage prijs in vergelijking met de concurrentie

Geen bijbehorende app

Eenvoudige onderhoudsprocedure

Beperkte levensduur van de batterij

Veel reinigingsinstellingen

Moet de controller gebruiken


Weetje

Bedenk wel: robotstofzuigers kunnen (nog) niet de trap op. Ze zijn in staat om trappen te detecteren - en dus niet van de trap af te vallen - en ze worden steeds beter in het beklimmen van verschillende niveaus (denk aan tapijten, scheidingswanden en dergelijke), maar als je twee of meer verdiepingen hebt, moet je ofwel je robot naar de vloer dragen die je wilt schoonmaken..... of er nog een extra aanschaffen. 


En, wat wordt het?

Een ware investering, om alle ins en outs direct waar te nemen?

Of de meer betaalbare versie, die in principe alles doet wat je ervan verlangt?

We hebben je suggesties gegeven, nu hoef je alleen nog maar te kiezen.

Succes!


Het is leuk als je een reactie achterlaat: