steelstofzuiger

De Beste Steelstofzuiger (2019)

Ben je het ook zo zat om een grote stofzuiger achter u aan te moeten trekken als u weer wilt stofzuigen? Wij zeker wel, en daarom hebben wij voor ​je gekeken wat de beste steelstofzuigers zijn! ​

Een steelstofzuiger ​is erg wendbaar, redelijk lichtgewicht en nog belangrijker snoerloos. Hierdoor hebben ze een erg goed bereik en de ​goede steelstofzuigers maken ook goed schoon. 

Hieronder hebben wij voor u een lijstje gemaakt met de vijf beste steelstofzuigers die ​je op het moment van schrijven op de markt kunt kopen.

steelstofzuiger

​Top 5 beste steelstofzuigers in een handige lijst:

1. Dyson Cyclone V10 Absolute

Als ​je op zoek bent naar een steelstofzuiger waar ​je lange tijd mee kunt doen. Dan is de Dyson Cyclone V10 Absolute een erg goede ​koop. Deze steelstofzuiger is redelijk prijzig, net zoals elke Dyson stofzuiger, maar je hebt wel direct erg goede kwaliteit. Deze snoerloze stofzuiger is een erg goede keuze.

Het goede aan de Dyson Cyclone V10 Absolute is dat er aanpassingen zijn gemaakt ten opzichte van het vorige model. Deze goede steelstofzuiger is te gebruiken als een gewone stofzuiger, maar is ook te gebruiken als een kruimeldief. Hierdoor hebt u beide in huis, met de aankoop van één stofzuiger.

Wanneer deze ​beste stofzuiger vergeleken wordt met de Dyson Cyclone V8 Absolute zijn er wel grote verschillen merkbaar. De plek waar het stofreservoir zit is aangepast. Door een kanteling en de andere locatie claimt Dyson dat de zuigkracht met minstens 20% is toegenomen. Het is moeilijk voor ons om dit te controleren, maar we waren zeker ontzettend tevreden over de zuigkracht van deze Dyson.

Tijdens onze steelstofzuiger test hebben wij ook gekeken naar de hoeveelheid accessoires die geleverd worden met de stofzuiger. Hier is Dyson ook erg goed mee. De stofzuiger komt met meerdere accessoires, waardoor deze te gebruiken is op meerdere plekken. Er zijn opzetstukken voor de auto, speciale opzetstukken voor tapijt en harde vloeren en nog meer.

Samenvatting

 • Verbeterde zuigkracht
 • Veel accessoires
 • 30 minuten te gebruiken
 • 3.5 uur oplaadtijd
Dyson Cyclone V10 Absolute

2. AEG CX7-2-45BM-Steelstofzuiger

Bent u op zoek naar een steelstofzuiger die ook als kruimeldief te gebruiken is? Dan is de AEGCX7-2-45BM een goede keuze voor ​je.

AEG staat bekend om het maken van goede producten, en daar hoort deze steelstofzuiger ook echt bij. Deze steelstofzuiger werkt foutloos op elke ondervloer. Ook heeft deze steelstofzuiger een korte oplaadtijd, met slechts 4 uur opladen is deze weer 45 minuten te gebruiken. Een ideale stofzuiger als u op zoek bent naar een stofzuiger die lang meegaat.

Één punt wat we wel moeten melden is dat deze stofzuiger niet een HEPA-filter heeft. Dus als je een allergie heeft dan is deze stofzuiger niet een goede keuze voor ​je.

De zuigmond van de AEGCX7-2-45BM kan 180 graden draaien en komt daardoor dus eenvoudig in alle hoeken en gaten. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat u hoeken of gaten mist. 

De stofzuiger beschikt ook over LED-verlichting bij de zuigmond waardoor u makkelijk ook alle donkere plekken kunt opzuigen en schoonmaken. 

Samenvatting

 • 45 minuten gebruikstijd
 • Flexible zuigmond, waardoor u alle hoeken en gaten goed schoon kunt maken
 • Ook te gebruiken als kruimeldief
 • LED-verlichting bij de zuigmond waardoor u alles goed schoon kunt maken
AEG VX7-2-45-BM

3. Philips SpeedPro Max FC6823/01 Steelstofzuiger

De Philips SpeedPro Max is een steelstofzuiger die zowel als gewone stofzuiger en als een kruimeldief te gebruiken is. De steelstofzuiger maakt erg goed schoon en tijdens onze tests hebben wij deze steelstofzuiger dagelijks gebruikt. De speciale laadtechniek met magnetische inductie zorgt ervoor dat de stofzuiger snel oplaad. 

Deze steelstofzuiger is ook erg lang te gebruiken, met een gebruiksduur van 65 minuten kan deze stofzuiger erg lang mee. De zuigkracht is goed en de stofzuiger maakt goed schoon op meerdere ondergronden.

Net zoals de AEG stofzuiger heeft deze Philips stofzuiger LED-lampen bij de zuigmond. Hierdoor is vuil makkelijk te zien en kan je daardoor vrij weinig missen. Deze LED-lampen zijn wel erg fel en daardoor een stukje beter dan de LED-lampen op de AEG stofzuiger.

Op de steel zelf zit een schuifschakelaar waardoor je met drie verschillende zuigkrachten kunt werken.

Samenvatting

 • Lange gebruiksduur van 65 minuten
 • Goede zuigkracht
 • LED-lampen bij zuigmond
Philips SpeedPro

4. Bosch Unlimited BBS1U224

De Bosch Unlimited BBS1U224 is een steelstofzuiger die het merk Bosch eer aan doet. Bosch staat bekend als een producent van ontzettend goede huishoudartikelen en daar is deze steelstofzuiger er een van. De steelstofzuiger accu's van deze stofzuiger zijn echt het unieke van dit product.

Deze stofzuiger komt namelijk niet met één maar met twee accu's. Bij de "normale" stand gaat een accu 60 minuten mee, en de accu's zijn ook weer met 60 minuten opgeladen. Hierdoor kun je in principe eindeloos stofzuigen. Als ​je de turbostand van de accu gebruikt dan gaat de stofzuiger "slechts" 7 minuten mee. 

De turbostand is echter alleen nodig bij hoogpolig tapijt als dat erg grondig schoongemaakt moet worden, maar verder is de normale stand ontzettend goed.

Met het speciale AirClean filter wordt de stof goed gefilterd.

Met een geluid van 76 Decibel is deze stofzuiger niet ​echt een stille stofzuiger, maar verder is deze stofzuiger erg goed.

Samenvatting

 • Twee accu's waardoor je eindeloos kunt stofzuigen
 • AirClean filter filtreert stof goed
 • 60 minuten oplaadtijd
 • Groot opslagreservoir
Bosch Unlimited BBS1U224

5. Dirt Devil Blade DD767-1

De Dirt Devil Blade DD767-1 is een goede steelstofzuiger voor erbij. Net als de andere steelstofzuigers in deze lijst is deze steelstofzuiger een stofzuiger en kruimeldief in één. Hierdoor kunt u overal makkelijk bij en kunt u alles goed schoonmaken.

Op de laagste stand kun je met deze stofzuiger 35 minuten lang stofzuigen. Dit is voor een oplaadbare stofzuiger erg lang. Door de oplaadtijd van slechts 3 uur is deze stofzuiger ook lang te gebruiken. 

Op de steel van de stofzuiger zit LED-verlichting en hierdoor kunt u precies zien hoeveel batterij u nog heeft. Als u de Turbo stand gebruikt kunt u deze stofzuiger wel minder lang gebruiken. Echter is deze turboborstel wel ontzettend goed op hoogpolig tapijt en voor dierenharen

Ook wordt bij deze stofzuiger een speciale kierenzuigmond geleverd. Hierdoor kunt u ook eenvoudig in de kieren schoonmaken. Met de extra meubelborstel kunt u ook eenvoudig gordijnen en andere meubels schoonmaken.

Samenvatting

 • 35 minuten lang schoonmaken
 • handige accessoires
 • 3 uur oplaadtijd
 • Turboborstel voor dierenharen en tapijt
Dirt Devil

​​​​Conclusie ​ 

Tegenwoordig komt bijna elke steelstofzuiger als een 2-in-1 stofzuiger. Zowel te gebruiken als een kruimeldief als een gewone stofzuiger.

De techniek staat niet stil en dat is ook echt te merken aan onder andere de robotstofzuiger, maar natuurlijk ook de steelstofzuigers. In de laatste paar jaren is de gebruiksduur van deze stofzuigers erg omhoog gegaan. Van slechts 15 minuten stofzuigen tot nu minimaal 35 minuten.

De stofzuigers die wij hier aanraden hebben allemaal een erg goede gebruiksduur en zuigkracht, dus u kunt in principe geen foute keuze maken. Echter, onze aanrader is de Bosch Unlimited. Deze stofzuiger is de enige die met twee accu's komt en is over het algemeen de beste allrounder. Hopelijk hebben we je geholpen in de zoektocht naar de beste steelstofzuiger! 

Het is leuk als je een reactie achterlaat: