Over Ons

We stellen vakkundig lijsten samen met de beste uitrusting voor de markt van kleine huishoudelijke apparaten, welke? Natuurlijk stofzuigers! Ons doel is dat de lezers snel weten waar ze het zuurverdiende geld moeten uitgeven en hen ook talloze uren online onderzoek besparen.

Beschouw onze lijsten als de beste die je kunt vinden online. Onze schrijvers en onderzoekers besteden vele uren aan het beoordelen van deskundige redactionele en gebruikershulpbronnen uit de hele wereld en cureren al deze informatie samen, in wat we hopen, zijn gemakkelijk te begrijpen kopers gidsen, review gidsen en hoe te gidsen.

Wij beoordelen ook individuele producten - zoals een bepaald model draadloze stofzuiger of energiezuiger met een laag energieverbruik, ook dit alles met het oog op het maken van de juiste keuzes.

Elk product dat we opnemen, of het nu in een best-of-kopershandleiding is opgenomen, of in een individuele productbeoordeling, is onderzocht en geselecteerd met autoriteit en niet gebaseerd op een algoritmische set van regels en een robot.

Wanneer lezers iets kopen via onze redactionele keuzes, verdienen we een kleine commissie om ons werk te ondersteunen.
bij Stofzuigeramigo. Wij zijn erop gericht om je te helpen het beste van alles te vinden voor je huis en keuken.

Wij zijn erop gericht om je te helpen het beste van alles te vinden voor je huis en keuken.

​Over Rodney Jacobsen

​​Rodney Jacobsen is de hoofdredacteur van ​Stofzuigeramigo. ​Hij woont in ​Amsterdam​ en heeft in het verleden ​veel geschreven over huishoudelijke apparaten. ​

In de loop van het laatste decennium, heeft ​Rodney honderden stofzuigers en andere huishoudapparaten onderzocht. Dit heeft hem in staat gesteld een bijna uniek inzicht te ontwikkelen in wat echt een goede stofzuiger is - en welke modellen genegeerd zouden moeten worden. Naast het beoordelen van stofzuigers, besteedt hij ook veel tijd aan het analyseren van de huidige markttrends en EU-regelgeving, omdat deze een belangrijk effect hebben op de modellen die momenteel beschikbaar zijn voor ​Nederlandse consumenten.

Rodney Jacobsen

​Naast stofzuigers heeft ​Rodney een diploma in ​commerciële economie van de Universiteit van ​Amsterdam. Zijn werk is gepubliceerd in diverse grote publicaties.

Uiteindelijk is het doel van ​Rodney om betrouwbaar en onbevooroordeeld advies te geven over stofzuigers en om je te helpen de beste stofzuiger te kiezen voor je huis. Hij staat altijd open voor feedback, vragen of opmerkingen​. Als je in contact wilt komen met ​Rodney, ​vind je hieronder meer informatie. Of via Linkedin.

Contact opnemen met ons

​Je kunt hier contact met ons opnemen als je vragen of feedback hebt die je met ons wilt delen.

Adres:

Meerhuizenstraat 16
​1078 TH, Amsterdam