kruimeldieven

Beste kruimelzuiger

Kruimels in je huis: zuig ze lui met één hand in de kluis en eet ondertussen wat fruit.

De kruimelzuiger

Een kleine stofzuiger is een draadloze handstofzuiger die kleinere oppervlakken schoonzuigt. Het zuigt kruimels, gebroken glas, haar van huisdieren of zelfs vloeistof op. U gebruikt deze kleine variant om snel iets op te zuigen, zonder de gewone stofzuiger op te moeten tillen.

Hij is nuttig op plaatsen waar er geen elektriciteit is, zoals in een auto. Je gebruikt het voornamelijk voor andere oppervlakken dan de vloer (in tegenstelling tot een robotstofzuiger) en je gebruikt het voor kleinere oppervlakken dan een steelstofzuiger. Trouwens, er zijn ook steelstofzuigers met kleine kruimelzuigers erop of die u kunt ombouwen tot een kruimelzuiger. 

Philips FC6149

Black & Decker 

Dyson V7 Trigger

Philips MiniVac

Accu/batterijduur

11 m

10 m

30 m

9 m

Volume opvang

0,5 l

0,5 l

0,54 l

0,5 l

Zuigkracht

22 W

10,8 W

350 W

9 W

Geluidsniveau

81 dB

80 dB

85 dB

76 dB

Prijs

€€

€€

€€€€€

Philips FC6149

Veelzijdige kruimelzuiger die je lasten wegneemt

philips fc6149
 • Batterijen inbegrepen
 • 11 minuten batterijduur
 • 2 jaar garantie

De Philips FC6149 is een zeer krachtige stofzuiger. De stofzuiger heeft maar liefst een 12-volt batterij waarmee je tot 11 minuten lang kruimels kunt zuigen. Als de batterij leeg is, kun je deze opladen bij het laadstation. Je kunt 'm aan de muur hangen of op tafel zetten. De kruimels, glasscherven en ander klein vuil komen in de 0,5 liter container terecht. Door het filter in de container blijven alle verzamelde fijne stofdeeltjes in de container achter. Het bijzondere aan dit model zijn de vele accessoires die zijn meegeleverd. Alle meegeleverde borstels en mondstukken zijn speciaal voor het reinigen van de auto of het meubilair. Daarnaast heeft de FC6149 een autocontactdoos zodat u de Philips niet hoeft op te laden voor gebruik.

Black & Decker DVJ215B-QW

Uitschuifbare en lichtgewichte kruimelzuiger

black n decker kruimelzuiger
 • Uitschuifbare borstel voor kwetsbare oppervlakken of moeilijk bereikbare plekken
 • Transparante opvangbak, je ziet wanneer je moet legen
 • Cyclonic Action draait stof en vuil weg van het filter, verzekert zuigkracht

De Black & Decker DVJ215B-QW is een ​kruimeldief met een extra lange zuigmond, die ook uitschuifbaar is. Hierdoor kun je de krappe plekken bereiken waar je met de gewone stofzuiger niet bij kunt. Of verwijder dat spinnenweb langs de rand van het plafond. Dankzij het lage gewicht van de stofzuiger krijg je geen vermoeide armen als je deze hoger gelegen plaatsen schoonmaakt. Al het vuil komt terecht in de transparante vuilnisbak met een relatief grote inhoud van 0,5 liter, dus het is niet nodig om het vuil na elke reiniging te legen. Laad de stofzuiger na gebruik op in de muurbeugel.

Dyson V7 Trigger

Krachtige kruimelzuiger met miniborstel

dyson v7 trigger
 • 21,6 volt Li-ion accu nog steeds krachtig als deze bijna leeg is
 • Legen van de stofbak is gemakkelijk en hygiënisch
 • Dankzij gemotoriseerde miniborstel erg geschikt voor dierenharen

Als u de krachtpatser onder de stofzuigers wilt, dan is de Dyson V7 Trigger een goede keuze. Met de V7 motor is deze stofzuiger de krachtigste in de Dyson serie. Daarnaast zorgt deze motor samen met de 21,6 volt accu voor een levensduur van 30 minuten. Hierdoor is het niet nodig om de stofzuiger vaak op te laden. Naast de standaard meubelzuigmond, spleetzuigmond en ontlastingsborstel ontvangt u ook een gemotoriseerde miniborstel. Met deze kleine turboborstel en de hoge zuigkracht kunt u eenvoudig dierlijk haar van het tapijt verwijderen of ingetrapt vuil uit het tapijt zuigen. Handig als er iemand binnenkomt met modderige schoenen. Is de vuilnisbak vol? Leeg het boven het vuilnisbakje met 1 handeling.

Philips MiniVac FC6142/01

Doeltreffende en comfortabele kruimelzuiger

philips minivac
 • Speciaal ontworpen mondstuk voor betere reiniging
 • Gebogen handvat met rubber voor de perfecte grip
 • Met 2-fasenfiltersysteem zodat vuil nooit meer terug kan

De Philips FC6142 Mini Vac heeft 4 duurzame, krachtige NiMh-batterijen. Dit zorgt voor een nog krachtigere zuigkracht en een eenvoudige verwijdering van vuil. Je huis wordt nog hygiënischer omdat het hardnekkigste vuil door de kleine dief wordt verwijderd. Je kunt zowel gemorst vloeistof als droog vuil moeiteloos verwijderen dankzij het systeem voor natte en droge reiniging. De gebogen handgreep zorgt voor een comfortabele grip en dit wordt door gebruikers als erg prettig ervaren.

Wat zeggen de klanten?

Philips FC6149

Heb sinds 2-tal weken deze kruimeldief in mijn bezit. Aangenaam verrast door de efficiente zuigkracht. Hier kan je duidelijk meer mee doen dan alleen maar broodkruimels wegnemen. Is ook (...)

Eddy Claus


Black & Decker DVJ215B-QW

Kan alleen maar pluspunten hierin vinden, geen enkel minpunt. Zoals ik al heb aangegeven een (...)


Zwart


Dyson V7 Trigger

Grote zuigkracht voor een kruimelzuiger hadden hiervoor een huis tuin keuken kruimel zuiger 🙂 dit is (...)


Maurice Nijenhuis


Philips MiniVac FC6142/01

Zeer handig voor die kleine irritante plekken,
want er zijn verschillende mondstukken.
Alleen wel wat groot, maar (...)


Tiffany2201

Het is leuk als je een reactie achterlaat: