rowenta silent force

Rowenta Silence Force

Ben jij op zoek naar een krachtige en veelzijdige stofzuiger?

Eentje die vrijwel alleen maar pluspunten heeft?

Overweeg dan onderstaande producten uit de Rowenta Silence Force serie.

Cyclonic

De Rowenta Silence Force Cyclonic serie bevat de populairste producten van het merk. Ze zijn betrouwbaar, robuust en zorgen ervoor dat geen enkele kruimel en stofdeeltje nog veilig is.

Uitgelicht

Cyclonic RO7681

rowenta silence

Het meest bekende type Cyclonic is de RO7681. Dit is een stofzuiger zonder ​zak die een zeer sterke zuigkracht heeft op zowel harde als zachte vloeren.

Als jij huisdieren hebt komt deze stofzuiger ook erg goed van pas. De Rowenta Silence Force Cyclonic RO7681 heeft namelijk een speciale dierenharenborstel die het eenvoudig maakt om honden- en kattenharen op te zuigen. Daarnaast is de R07681 standaard uitgerust met vele andere hulpstukken, waaronder een mini en maxi turboborstel, sofaborstel en parket softcare zuigmond.

Met deze Rowenta stofzuiger kun jij rustig werken; hij heeft een geluidsniveau van 67 dB, wat redelijk stil is voor een stofzuiger.

Bovendien is deze stofzuiger zeer efficiënt wat betreft stofemissie en energieverbruik.

Kenmerken

 • Nieuw ontworpen P3WER GLIDE borstel zorgt voor een ultiem glijvermogen op elk type vloer 
 • Geavanceerde technologie en zeer efficiënte filters vangen 99,98% van het stof in de stofzuiger op 
 • Erg sterke zuigkracht op zowel harde als zachte vloeren
 • Maakt weinig lawaai
 • Eenvoudig leegmaken van stofreservoir
 • Gemakkelijk verplaatsen door Ergo Comfort handgreep

De volgende Cyclonic modellen bevatten eveneens bovenstaande eigenschappen. De voornamelijkste verschillen zijn de kleur en het aantal meegeleverde accessoires.

Heb jij een auto? Check dan zeker ook de RO7676. Deze variant is vrijwel hetzelfde, maar heeft een zwarte kleur en wordt standaard geleverd met een Car Kit, zodat jij ​hem kunt omtoveren in een autostofzuiger.

rowenta silence force rood

Vind jij rood mooier en heb je niet zoveel hulpstukken nodig? Dan is er voor jou de RO7623, welke tevens 2 kg lichter is. De P3WER GLIDE borstel zit er nog altijd bij, en de zuigkracht is net zo sterk.

rowenta silence force blauw

Er is ook een blauwe versie RO7611 waarmee je zo'n €20 bespaart ten opzichte van het eerstgenoemde model. Het heeft alleen geen turboborstel.

rowenta silence force groen

Voor liefhebbers van groen is er nog een extra ontwerp gemaakt. De RO7612 mist net zoals zijn blauwe broertje de turboborstel, maar is wel 2,1 kg lichter (net als de rode versie).

Multicyclonic van Rowenta

Er bestaat ook de Rowenta Silence Force Multicyclonic. Behoorlijk identiek aan de normale versie, maar het is net wat grondiger door de multicyclonische technologie. Het zorgt voor langdurige reinigingsresultaten. De cyclonen zorgen voor de perfecte scheiding van lucht en stof doordat het extra veel stof in het reservoir opvangt. Dit betekent dat er geen zuigkracht verloren gaat en de filters minder vaak onderhoud nodig hebben.

rowenta multicycloon

De cigarillo gekleurde multicyclonic RO8388 is een doeltreffend apparaat voor jouw huishouden. Door verbeterde technologie zijn jouw stofzuig-beurten grondiger dan ooit. Ook wordt dit model geleverd met een XXL flexibel hulpstuk. Deze stofzuiger is wederom zakloos.

rowenta multi geel

En natuurlijk, een gele machine binnen de kleurrijke Rowenta Silence Force-serie kon niet uitgesloten bleven. De Multi-Cyclonic RO8324 komt dichtbij perfectie, al is hij minder effectief op tapijt.

Compact 4+

Als laatste kun je kiezen voor Rowenta Silence Force Compact 4+. Dit model heeft net zoals de anderen vele beschikbare hulpstukken en is krachtig op zowel de harde vloer als tapijt. De veranderingen zijn met name de vier multi-directionele wielen, de filters die niet vervangen hoeven te worden en de zakken.

Uitgelicht

Full Care RO6495

rowenta silence force compact
 • Multi-directionele wielen voor verbeterde wendbaarheid en gebruiksvrijheid, met altijd praktische accessoires binnen handbereik.
 • Nooit meer filters vervangen. De sterk filterende technologie zorgt ervoor dat de Silence Force Compact filters permanent aanwezig kunnen blijven. 
 • Capaciteit 4,5 l
 • Eenvoudig te repareren bij enig mankement
 • De nieuwe EffiTech Motor verbruikt minder energie terwijl het meer stof opneemt en is daarmee toonaangevend wat betreft energie-efficiëntie.
 • Geen stofwolken meer tijdens het stofzuigen dankzij de nieuwe Hygiëne+-zak.
rowenta silence force 4a animal

Zelfde prijs, andere verftint. Dit Animal Care model is behoorlijk hetzelfde als bovenstaande uitgelichte stofzuiger. Het mist alleen de kierenzuigmond. Nu aan jou de keuze: in staat zijn om in de spleten en kieren te kunnen stofzuigen - of de kleur van het apparaat.

rowenta silence force 4a home and car

De Home & Car RO6371 heeft dezelfde handige wieltjes, zakken, filters en motor, maar is voorzien van minder accessoires en heeft 1 liter minder aan capaciteit. Hierdoor bespaar je zo'n €50 op deze uitvoering ten opzichte van de Full Care.

rowenta silence force 4a oranje

De RO6432 van de 4+ serie heeft minder accesoires, maar onderscheidt zich door de zorgvuldige filtrering. De foam- en HEPA filter samen zorgen dat 99,99% van de stofdeeltjes verdwijnen. En misschien is dat ook wel de reden voor zijn grote aantal reviews.

Genoeg keuze dus als we het hebben over Rowenta Silence Force. Het is een naam die vaak voorkomt in de stofzuigerwereld, ​de ​Silent Force staat over het algemeen bekend als een stille stofzuiger. Rowenta is ook een merk waar heel veel klanten tevreden mee zijn. Heb jij al een beslissing genomen? We hopen dat dit overzicht jouw kan helpen om er eentje uit te kiezen.

Het is leuk als je een reactie achterlaat: