zwembad stofzuiger

Beste Zwembad Stofzuiger

De zwembadstofzuiger

Ongeacht je nu werkt als manager in een groot sportcentrum of dat je de trotse eigenaar bent van een zwembad in je tuin, het laatste wat je wil is dat het zwembad vies is.

Mensen zwemmen het liefst in schoon en helder water zonder achtergebleven viezigheid. Daarom is het belangrijk om een goede keuze te maken met betrekking tot de apparatuur die je aanschaft. Wij van Stofzuigeramigo helpen je graag op weg.

Heb je een (zwem)vijver? Lees dan ons vijferstofzuiger artikel!


Interline

Kokido Telsa 5

Bestway

Kokido Zap Vac

Pool Blaster

Afmetingen

79 cm x 16 cm x 9 cm

42,5 x 16,2 x 12,3 cm

51,5 x 15 x 16,5 cm

22 x 19 x 44 cm

42,9 x 18,9 x 17,8 cm

Gewicht

1,26 kg

1,4 kg

1,35 kg

3,2 kg

1,4 kg

Lengte steel

3

1,7 meter

3 meter

7,3 meter

Exclusief steel

Accu/Batterijduur

30 minuten

90 minuten

45 minuten

Prijs

€€

€€€

€€€€

€€€€€

zwembad

Interline  

handmatige vacuümreiniger


1 jaar garantie

Eenvoudige maar zeer handige handstofzuiger voor het reinigen van spa's, whirlpools en kleine kinderbaden. Voorzien van 3 opzetstukken, een brede zuigmond, een zuigmond met borstel en een schepnet, zodat je zelf kunt kiezen hoe je wilt schoonmaken.


​Interline

€49,95

Kokido Telsa 5

herlaadbare zwembadstofzuiger


2 jaar garantie

Oplaadbare zwembadstofzuiger, ideaal voor het opzuigen van vuil van kleine zwembaden en jacuzzi's. Draadloos en draagbaar. Oplaadbare lithium batterij, geen geheugeneffect en constante prestaties gedurende 30 minuten. USB-oplaadkabel. - Automatische AAN/UIT functie met water sensor.  Veiligheidsschakelaar aan/uit voor opslag. LED-indicator voor de laadstatus. Zuigkop met wielen en borstels. Aansluiting voor telescopische handgreep (telescopische handgreep niet inbegrepen). - Door de transparante behuizing kun je zien wanneer het filter vol vuil zit.  Mondstuk met borstel voor het reinigen van randen. Eenvoudig te legen vuilniszak. Bevat een handgreep, 5-delige hendel met een totale lengte van 1,7 m en 2 verwisselbare kopstukken: 30 min.


​Kokido

Bestway Lay-z-spa Aquascan Deluxe Wit

zwembadstofzuiger


1 jaar garantie

Met deze zwembadstofzuiger kun je eenvoudig zand en vuil uit jouw zwembad verwijderen. De stofzuiger werkt op batterijen, zodat je geen snoer hoeft te gebruiken. De lange handgreep maakt het gemakkelijk voor je om elke hoek van het zwembad te bereiken. Hij is geschikt voor alle linerzwembaden en spa's met een maximale diameter van 600 centimeter.

Batterijen zijn inbegrepen.


​Bestway

Kokido Zap Vac

Automatische zwembadstofzuiger


2 jaar

garantie

Zeer praktische en eenvoudig te bedienen stofzuiger die de bodem van het zwembad reinigt door de zuigkracht van de pomp, van de zwembadfilterinstallatie. Een pompcapaciteit van 7,5 m3/h is voldoende voor een vlekkeloze reiniging. Inclusief een zuigslang van 10 meter.


​Kokido

Pool Blaster Catfish

Automatische zwembadstofzuiger


1 jaar

garantie

Zelfs het grootste vuil in zwembaden, spa's en hot tubs is geen probleem voor deze krachtige reiniger met zijn hoge-stromingsmotor. De innovatieve snelstart-knop maakt deze stofzuiger zeer eenvoudig in gebruik en de Max - Cone technologie zorgt ervoor dat al het vuil compact samengepakt wordt, zodat er meer in de zak past.


Watertech

Revie​ws

Gerda
Billekens

Limburg

Interline

Eenvoudig gebruiksklaar te maken en in gebruik. Geen gedoe met tuinslang aansluiten (...)


Verder lezen

Levi3

Kokido Telsa 5

Werkt goed, zwembad weer helemaal schoin, zelfs zabd zuigt hij goed op. goede (...)


Verder lezen

Brepoels
Maastricht

Pool Blaster Catfish

Werkt goed en doet wat hij aangeeft. Echter zit er geen (...)


Verder lezen


​Dit is het dan, ons overzicht van de beste zwembad stofzuigers. Hopelijk heb je wat gehad aan ons advies en kun je nu de beste koop maken!

Het is leuk als je een reactie achterlaat: