trein met kruimeldieven

Dyson kruimeldief, De beste op een rij!

Je bent wellicht al op de hoogte van de Dyson stofzuigers.

Maar wist je dat ​Dyson ook kruimeldieven ​heeft?

Deze kunnen bijvoorbeeld van pas komen wanneer je geknoeid hebt of als je auto vies is.

 

V6 Trigger

V6 Trigger+

V7 Trigger

V8 Absolute

V10 Absolute

Accuduur

20 m

20 m

30 m

40

60 min

Inhoud

0,4 l

0,4 l

0,54 l

0,5 l

0,76 l

HEPA

Nee

Ja

Nee

HEPA-13

HEPA-13

Oplaadtijd

3,5 m

210 m

210 m

300 m

210 m

Dyson V6 Trigger Kruimeldief

Deze kruimelzuiger heeft een constant hoge zuigkracht. Dankzij de Dyson digitale V6 motor en 2 Tier Radial™ cyclonen hebben de Dyson V6 Trigger een hogere zuigkracht dan andere types. De V6 Trigger kan 20 minuten aan een stuk doorgaan. Hij is lichtgewicht en ergonomisch, past op natuurlijke wijze in de hand, weegt slechts 1,2 kg en heeft een uitgebalanceerde gewichtsverdeling voor een eenvoudige hantering.

Dyson V6 Trigger+ Kruimeldief

De Dyson V6 Trigger + is een zeer krachtige kruimeldief, geschikt voor diverse soorten klein vuil, stof en dierenharen. Met de handige kierenzuiger zijn zelfs de moeilijkste plekken eenvoudig schoon te houden. De Dyson V6 Trigger + wordt tevens geleverd met andere combinatietoebehoren.

De Dyson accu-stofzuiger wordt aangedreven door de Dyson digitale V6 motor. Het compacte vermogen van deze motor is gebaseerd op digitale pulstechnologie en een neodymium magneet. Dankzij het kleine formaat van de motor blijft de machine klein en licht, zonder vermogensverlies.

De gemotoriseerde miniborstel verwijdert gemakkelijk haren van huisdieren en hardnekkig vuil.

Dyson V7 Trigger Kruimeldief

De Dyson V7 Trigger heeft de hoogste zuigkracht van alle kruimelzuigers en deze is constant. Dankzij de Dyson digitale V7 motor en 2 Tier Radial™ cyclonen, heeft de V7 Trigger handstofzuiger een hogere zuigkracht dan welke andere kruimelzuiger dan ook. De V7 Trigger heeft een accuduur van maximaal 30 minuten.

Het ledigen van het stofreservoir is hygiënisch en kan met een eenvoudige handeling gedaan worden.

Deze kruimeldief ​is niet zwaar (1,7kg), heeft een ergonomische bouw en past comfortabel in de hand.

Dyson V8 Absolute Kruimeldief

De Dyson V8 Absolute is een magnifieke machine die vele klusjes voor je kan opknappen. Het wordt veelal gebruikt als steelstofzuiger en heeft een geweldig resultaat op zowel harde als zachte vloeren. Maar hij is gemakkelijk om te bouwen tot kruimeldief. Met de gemotoriseerde miniborstel zuig je dan bijvoorbeeld even snel de kofferbak van de auto uit.

Met de krachtige V8 motor stofzuig je tot wel 40 minuten aan een stuk. 

Hij is voorzien van HEPA-13 filters en heeft een multicycloon filter, dus de zuigkracht blijft hetzelfde ongeacht hoe vol de bak zit.


Dyson V10 Absolute Kruimeldief

Met de Dyson V10 kun je tot wel 60 minuten stofzuigen in de laagste stand. Dit biedt voordelen als je vele plekken in één keer wilt schoonkrijgen.

Meestal wordt deze stofzuiger gebruikt in de lange versie, maar door de vele hulpstukken en het ergonomische design is deze ook prima te gebruiken met de hand.

De V10 heeft 0,76 l aan tankinhoud. Dit is 0,26 l meer dan de V8.

Ook biedt deze upgrade de mogelijkheid om de zuigkracht handmatig te regelen.


Tip voor meer goede kruimelzuigers


kruimeldieven

Bekijk ook onze algemene kruimelzuiger​ pagina, waar we de beste hebben uitgezocht, ongeacht merk of type.


​Hopelijk heb je nu goed op een rijtje welke Dyson Kruimeldieven er te koop zijn! Welke kruimeldief ga jij kopen? Laat het weten in de reacties.

Het is leuk als je een reactie achterlaat: