Category Archives for Info

Stofzuiger Kopen? 6 Supertips.

Met zoveel soorten en maten kan het lastig zijn om een keuze te maken uit het aanbod stofzuigers. Daarom hebben we een stappenplan gecreëerd.

Lees meer >
balans schaal zak zakloos

Stofzuiger met of zonder zak

Bij het kiezen van een stofzuiger moet er worden overwogen of deze een zak moet hebben. In dit artikel geven we de voor- en nadelen ervan.

Lees meer >
stofzuigerzakken

Alles wat je moet weten over Stofzuigerzakken

Als jij een stofzuiger hebt met zak, wil je dat die zak goed is. Lees in dit artikel waar deze aan moet voldoen en welke de beste zijn.

Lees meer >
kozijn

7 vergeten plekken met stofzuigen

Meestal heb je dezelfde routine met stofzuigen en denk je alles gehad te hebben, maar de kans is groot dat je een aantal plekken overslaat.

Lees meer >
schroothoop stofzuiger

Kapotte stofzuiger, wat te doen?

Is je apparaat kapot? Waar gooi je dit ding toch weg? Lees in dit artikel wat je het beste kunt doen met een kapotte stofzuiger.

Lees meer >
Hoe lang gaat een stofzuiger mee?

Hoe lang gaat een stofzuiger mee?

De levensduur van een stofzuiger is afhankelijk van verschillende factoren. Als u wilt weten waar u op moet letten dan bent u op de juiste plek.

Lees meer >
stofzuiger met spin

Overleeft een spin in de stofzuiger?

Zal je huisspin het overleven in de stofzuiger of is dit teveel gevraagd voor vlugge Japie? Ontdek welke kansen het beest heeft om te overleven.

Lees meer >
allergisch stofzuiger

De stofzuiger en allergie

Stofzuigen is belangrijker dan je denkt. Voel je gezegend dat je deze post nu leest, want het kan jouw allergische reacties voorkomen.

Lees meer >
stof op bruin houten vloer

Veel stof in huis, zo verminder je de oorzaak

Steeds weer die vervelende sneeuw in je huis, het wordt tijd om grondig op te treden. Lees hier wat je het beste kunt doen.

Lees meer >
verf op muur schoonmaken

Hoe vaak moet je stofzuigen?

Check wat de optimale hoeveelheid is per week en per maand om je huis schoon te houden. Stofzuigen is belangrijk en het is goed voor je.

Lees meer >